Ingezonden brief

Het volk ontmaskert de politiek!

Maandag 6 juni 2005 - Zelden heeft het Nederlandse volk zo duidelijk kunnen zien, dat de lakeien (W. Bos, J v. Aertsen, F. Halsema, M. Verhagen, Lodewijk de Waal, Wim Kok, Vakbonden en andere Maatschappelijke Organisaties alsmede het gehele kabinet) zich zo massaal en zo openlijk laten misbruiken door de werkelijke macht (establishment / multinationals) als de afgelopen weken en dat alles om ons, het klootjesvolk, voor de EU grondwet te laten stemmen. De lakeien hebben gezamenlijk het opperhoofd van het establishment ‘Hare Majesteit’ willen behagen om in de toekomst kans te maken om Burgemeester, Commissaris van de Koningin, lid van de Raad van State of zelfs Minister van Staat te worden. Echter een ding hebben de lakeien allang bereikt en wel dat ze allemaal al een koninklijke onderscheiding en een dikbetaalde baan hebben gekregen, in ruil voor het jarenlang misleiden van de welwillende en hardwerkende burgers, kortom de belastingbetalers.

Waar het werkelijk om ging in het referendum van 1 juni j.l. was heel simpel; Respect en Vertrouwen in de Nederlandse en Europese politici over de afgelopen 10-15 jaar en zeker niet over de grondwet!! Deze politieke Elite (lakeien) waren geloofwaardiger geweest als ze de afgelopen jaren zich ook zo’n zorgen hadden gemaakt om o.a; Onze gulden die verkwanseld is voor de Zalm-Euro; De walgelijke situatie van ouderen in de verzorgingstehuizen; De chaos in het onderwijs; Onveiligheid op straat; Exorbitante zelfverrijking van de bestuurders en managers; De ene fraude na de andere; Mislukt immigratiebeleid; Enorme koopkrachtverlies van de burgers; Ziekenfondspremie +300%; Ad Bos en de Bouwfraude; Oorlog Irak; IRT-drama; Ceteco-affaire; Betuwelijn drama; Privatisering NS en Energiebedrijven (Nuon- Essent); Filmrolletje Sebrenicia; Het honger en aids probleem in de derde wereld; Haatcampagne Pim Fortuyn; Gewiste gesprekken AIVD bij Theo van Gogh; enz. enz.enz.

Respect en vertrouwen moet je verdienen en de schijndemocratie die we de afgelopen 20 jaar hebben moeten ondergaan is door Pim Fortuyn in 2002 totaal blootgelegd en afgestraft.
Het vertrouwen dat de Nederlandse bevolking decennia lang heeft geschonken aan de politieke Elite is gruwelijk misbruikt. De maatschappelijke organisaties hebben het geschonken vertrouwen van de hardwerkende burgers ook verschrikkelijk misbruikt, door het enorm koopkrachtverlies van minimaal 50% tussen 1998 en 2003 toe te laten, met dank aan Lodewijk de Waal en Doekle Terpstra. Paul Rosenmoller en Wim Kok die zelf 20 jaar de grote problemen mede hebben veroorzaakt, hebben nu ineens een ander geloof aangenomen en wel het grote graaien over de rug van hun oud vakbondsleden en zijn dus zwaar door de mand gevallen, nepsocialisten dus!

Dit alles is bepalend geweest voor de dikke NEE van het referendum. Wekenlang tot woensdagmorgen 1 juni toe, hebben alle bovengenoemde lakeien ons gewaarschuwd voor enorme rampen als we nee zouden stemmen. Welnu enkele uren later woensdagavond 1 juni heeft bijna heel Nederland nee gestemd en de bovengenoemde lakeien zeggen dan vrolijk dat het referendum een groot succes is geweest!! De aloude Verdeel en Heers tactiek (links tegen rechts opzetten) hebben ze bij dit referendum niet kunnen toepassen, wat wel is gelukt in 2002 bij Pim Fortuyn, met alle gevolgen van dien. Toch had Jozias v.Aertsen nog een ingebakken reflex, door na het Franse referendum luidkeels mede te delen dat het Franse nee door de fascisten, racisten en communisten was veroorzaakt, zelfs Le Pen werd erbij gehaald en dat kwam zeker mij zeer bekend voor! Nog steeds hebben deze in zichzelf gekeerde Politieke Elite niet door dat de burgers hun spuugzat zijn. Maar nog erger is, dat ons land door deze incestueuze onbetrouwbare politieke klunzen onherstelbaar beschadigd is!

Hans Smolders, TilburgWebhosting & Design door Vermelis Image Presentations / Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2006