Ingezonden brief

Rijksmuseum wil pistool van Volkert


Met dit pistool is voor mijn ogen Pim Fortuyn vermoord en toen ik de moordenaar achterna rende heb ik recht in de loop gekeken. Het is onbegrijpelijk dat het Rijksmuseum nu wel interesse heeft om het pistool van Volkert v/d G. aan hun collectie toe te voegen, terwijl musea eerder geen enkele interesse hadden in zeer waardevol historisch materiaal uit het huis van Pim Fortuyn. Alles wat heeft geleid tot en te maken heeft met de opkomst van Fortuyn zal in de toekomst van historische waarde blijken te zijn en dus niet alleen dat pistool! Het pistool is van minder historische waarde dan de vraag waarom en waardoor Fortuyn zo groot kon worden?
Kom dan eerst maar eens met een grote tentoonstelling over de vele onbetrouwbare en falende politici sinds de jaren tachtig. Voor vele burgers zal dan pas duidelijk worden welke politici de werkelijke splijtzwammen zijn en welke politici werkelijk de tweedeling hebben gecreëerd door o.a. massaal geluk- asielzoekers met een uitkering in de oude wijken te dumpen om er vervolgens tientallen jaren niet meer naar om te kijken, behalve dan bij verkiezingen.
Ook zal duidelijker worden welke rol politici sinds 1980 hebben gespeeld en in welke netwerken ze zitten bij o.a. de Bouwfraude, Betuwelijn, Srebrenica , HSL, Smeergeld Rotterdamse Haven, Bankencrisis, Noord-Zuidlijn, HBO-fraude, C2000, Woekerpolissen, nutteloze oorlogen in Irak/Afghanistan, Ceteco-affaire, Funeste onderwijsvernieuwingen, Exorbitante zorgpremie, Massa-immigratie, Falende pensioenfondsen, Onveiligheid op straat enz. enz. enz.
Vergeet niet dat we 40 jaar geleden al naar de maan konden, we nu geld uit de muur kunnen halen, maar de politiek/overheid anno 2010 niet eens in staat is om simpele stemcomputers aan te schaffen waardoor we nu weer met 'n potlood stemmen en handmatig geteld moet worden!
Het pistool mag van mij worden tentoongesteld als tegelijkertijd de politieke DEUGNIETEN en hun maffia-achtige structuren ook maar ontmaskerd worden, (bij o.a. multinationals, maatschappelijke organisaties, overheid en semi-overheid) die al sinds de jaren tachtig dit land onherstelbaar beschadigen! 

Hans Smolders

 

 


28 september 2010

 


30 september 2010

 

Brabant 10 - 29 september 2010
Pistool Volkert in Rijksmuseum

 


30 september 2010


5 oktober 2010

 


6 juli 2011

Lees meer

 

 

 

 

Webhosting & Design door Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2016