Hans Smolders is zeer teleurgesteld in de
burgemeester Vreeman.

Waarom heeft Hans Smolders de uitspraak (“dat er alles aan gedaan moest worden om Smolders uit de coalitie te weren”) van Burgermeester Vreeman in de publiciteit gebracht. Omdat die uitspraak gedaan werd in een stampvolle openbare zaal, gelijk na het voorlezen van de uitslag van de verkiezingen, wat het hoogtepunt van de democratie zou moeten zijn.

Met name het onfatsoen en de minachting van Burgemeester Vreeman voor zoveel kiezers die op LST hadden gestemd heeft mij diep geraakt. Let wel de Burgemeester hoort onafhankelijk te zijn en is Burgervader van 200.000 Tilburgers en niet alleen voor de mensen die op de PVDA hebben gestemd. Zeker als burgemeester van alle Tilburgers had hij zijn frustratie maar even voor zich moeten houden!!

De Tilburgers hebben dit kunnen lezen en voor mij was daar de kous mee af, ware het niet dat burgemeester Vreeman nu overal verkondigt dat ik onwaarheden vertel en dat je niet alles moet geloven wat Smolders zegt. Dat Vreeman er Johan Stekelenburg bij betrekt is ronduit schandalig en kleinzielig.
Burgemeester Vreeman
Als leugenaar te worden wegzet door Vreeman kan ik niet accepteren en vindt dat hij dit terug moet nemen. Mocht Vreeman dit niet terugnemen weet tenminste héél Tilburg wat voor een burgemeester er weer uit de Haagse baantjesmachine is komen rollen!!

Het is niet de eerste keer dat men Smolders in een kwaad daglicht wil stellen. Ook toen ik voor de Tilburgse ouderen computers had geregeld bij Gerrit v/d Valk vielen er schandalige grote woorden als fraude, corruptie en steekpenningen.

Het wordt de hoogste tijd voor een gekozen burgemeester!!

 

Webhosting & Design door Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2016