De LST had in 2010 de grootste kunnen worden en daarom was het een uiterst moeilijk maar achteraf gezien een zeer verantwoordelijk besluit om de verkiezingen van 2010 over te slaan.

Het was overigens ook niet zo vreemd dat Hans Smolders even op adem moest komen na alles wat hij had meegemaakt vanaf 6 mei 2002 tot begin 2010.

Het begon met de moord voor zijn ogen op zijn maatje Pim Fortuyn waarbij hij bij de achtervolging van de dader zelf ook in de loop van het moordwapen heeft gekeken.

Vervolgens kreeg hij in 2004 de moord op zijn vriend Theo van Gogh voor de kiezen.

Hans Smolders en Theo van Gogh

Ook is Hans Smolders aan huis bedreigd met een pistool, desondanks dit alles heeft hij toch doorgezet.

Vervolgens kreeg hij tussen 2006 tot 2010 in Tilburg ook nog eens te maken met de meest hectische, vuile en vunzige politieke periode ooit.Tenslotte was er het journalistiek wangedrag van het Brabants Dagblad die in aanloop naar de verkiezingen van 2010 zich gingen verlagen tot een journalistieke hetze tegen Smolders. Dit gebeurde door gewillig hand en spandiensten te verlenen aan de grote gevestigde politieke partijen en ruimhartig mee te werken aan een haatcampagne tegen Smolders met o.a. valse beschuldigingen. Door dit ernstige journalistieke wangedrag was er totaal geen sprake meer van objectieve en onafhankelijke journalistiek. De verkiezingen van 2010 en het democratisch proces zijn door het Brabants Dagblad op volstrekt journalistiek onwaardige wijze enorm beïnvloed en beschadigd. Ook de Universiteit van Tilburg heeft hierin een kleine rol gespeeld, maar wel een zeer bedenkelijke. 

 

Bedenkelijke rol Brabants Dagblad
In verkiezingstijd 2009/2010
Bedenkelijke rol Universiteit (UVT)
In verkiezingstijd 2009/2010

 

 

Sinds 2012 is Smolders weer helemaal hersteld.
Hij voelt zich sterker dan ooit tevoren en is er weer helemaal klaar voor. Hij heeft er zin an!

 

 

Klik voor een totaal overzicht pagina zodat het duidelijk wordt
waarom Hans Smolders op adem moest komen!

 

 

Webhosting & Design door Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2016