Ingezonden brief

Alle lakeien verzamelen !!!

Zaterdag 7 mei 2005 - Zelden heb ik gezien, dat de lakeien (politici) van de werkelijke macht (Elite) zich zo massaal en zo openlijk laten misbruiken als de afgelopen weken en dat om het klootjesvolk voor de EU grondwet te laten stemmen. De komende weken beloven ons nog veel meer spektakel en de lakei die het best kan jokken maakt in de toekomst kans om Burgemeester, Commissaris van de Koningin, lid van de Raad van State of zelfs Minister van Staat te worden. U zult de komende weken zeker ook nog de lakeien zien voorbijkomen die deze titel al in de wacht hebben gesleept of minimaal een koninklijke onderscheiding voor hun ongekende prestaties in ontvangst hebben mogen nemen.

Mijn speciale aandacht gaat dan zeker uit naar onze super socialisten en oud vakbondsmensen Wim Kok en Paul Rosenmoller, maar Hans Dijkstal, Jan Pronk, Marcel van Dam, Tineke Netelenbos, Tom de Graaf en Ad Melkert mogen wat mij betreft hun brevet van onvermogen voor de zoveelste keer tonen.

Zelfs tijdens Koninginnedag pleiten de voorzitters van zowel de Eerste als de Tweede Kamer en de Minister President nog voor de EU, dus voor een ja, lang leve de Europese grondwet !! Zij hebben gezamenlijk het opperhoofd van het establishment 'Hare Majesteit' willen behagen, die er zelf ook nog eens nadrukkelijk op wees, hoe belangrijk de EU wel niet was!!

Deze Elite waren geloofwaardiger geweest als ze de afgelopen jaren zich ook zo'n zorgen hadden gemaakt om o.a; Onze gulden die verkwanseld is voor de Euro; Voor de walgelijke situatie van ouderen in de verzorgingstehuizen; De chaos in het onderwijs; Onveiligheid op straat; Exorbitante zelfverrijking van onze bestuurders en managers; De ene fraude na de andere; Mislukte immigratiebeleid; Enorme koopkrachtverlies van de gewone man; Ziekenfondspremie +300%, Ad Bos en de Bouwfraude; Eric O. in Irak; Betuwelijn drama; Privatisering NS en Energiebedrijven (Nuon- Essent); Filmrolletje Sebrenicia; De honger en aids problemen in de derde wereld; Haatcampagne Pim Fortuyn; Gewiste gesprekken AIVD bij Theo van Gogh; enz. enz.enz.

Nu heeft Wouter Bos zich ook al voor het karretje laten spannen en zelfs een extra nieuwsbrief laten uitgaan met als belangrijke boodschap voor de EU te stemmen, ik citeer uit deze korte nieuwsbrief; "En tenslotte kan Nederland juist op ons dierbare gebieden (het homo-huwelijk, euthanasie, drugs) de zaken blijven regelen zoals wij willen." Nou Wouter leg jij dat de bejaarden maar eens uit, die dit land hebben opgebouwd met bloed zweet en tranen. Pim Fortuyn had zeker tegen deze grondwet gestemd!! NEE DUS!! Ik heb veel meegemaakt met Pim en de moord is al weer 3 jaar geleden, maar wat mis ik die man, en velen met mij, zowel Allochtoon als Autochtoon, zowel Links als Rechts, zowel Oud als Jong, zowel Rijk als Arm.

Hans Smolders, TilburgWebhosting & Design door Vermelis Image Presentations / Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2006