EL Umbrella

 

officiële vragen aan het college

Logo LSTLIJST SMOLDERS TILBURG Logo LST


Aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Tilburg

Betr.: Vragen ex. art. 47 Reglement van Orde                                                              3 december 2007


PER DIRECT AFSCHAFFEN RECLAMEBELASTING!

U heeft als College een wanprestatie geleverd met de nieuwe lampenkappen in de Heuvelstraat, welke zouden moeten doorgaan voor Kerst- sfeerverlichting. Dit grapje heeft maar liefst 215.000 euro gekost en daar is speciaal ook nog een vreselijk bureaucratische reclamebelasting voor ingevoerd. Door deze blamage van de gemeente Tilburg dient deze reclamebelasting per direct afgeschaft worden!! Die lampenkappen zullen wel uit China komen want na een week werkt een groot deel al niet meer. Als je in China meer dan 50 lampenkappen besteld zul je er ook wel als bonus 5 verlichte bomen gratis bij krijgen en die zijn er dan ook weer niet op tijd.

Het is op zich al absurd dat u al tien jaar weigert om fatsoenlijke Kerst- sfeerverlichting aan te schaffen voor het winkelhart in Tilburg en andere winkelcentra in Tilburg.
Zeker daar we wekelijks de meest bizarre geldverspilling voorbij zien komen zoals nu weer de bereidheid om meer dan 7,7 miljoen euro in een Adje-theater te steken of om 400.000 euro te steken in een ronddraaiend huis op de Hasselt-Rotonde en gaat u zo maar door.

Een en ander noopt ons tot het stellen van de volgende vragen,

  1. Bent u bereid om na deze wanprestatie de bureaucratische reclamebelasting af te schaffen?
  2. Gaat u alsnog zorgen voor fatsoenlijk en sfeervolle sfeerverlichting tijdens Kerst en feestavonden in de binnenstad?

 

Hans Smolders, Peter van den Hoven, Patrick v/d Wijgert, Arjen Roos, Harrie de Swart

 

 

officiële vragen aan het college

Logo LSTLIJST SMOLDERS TILBURG Logo LST


Aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Tilburg

Betr.: Vragen ex. art. 47 Reglement van Orde                                                              26 augustus 2008

 

Sfeerloze miskoop "El Umbrella" niet meer plaatsen A.U.B.

Met veel bravoure werd vorig jaar de "EL Umbrella" sfeerverlichting gepresenteerd.
De Umbrella lijkt op een droogmolen van Blokker en geeft nauwelijks licht.
De snelle en slimme verkoper wist dat hij zijn handel van maar liefst 215.000 euro verder nooit meer verkocht kon krijgen als sfeerverlichting en gaf daarom vervolgens Tilburg het alleenrecht voor de Benelux.
Wethouder Hans Janssen trapte er met twee poten in, zoals hij ook stellig in het Adje-theater geloofde.
Vorig jaar bleek ook nog eens dat de lampenkappen kwalitatief slecht waren met als gevolg dat ze steeds vervangen moesten worden.

De feestdagen staan al weer bijna voor de deur en als er niet snel actie wordt ondernomen lopen we ook dit jaar weer door een sfeerloze binnenstad.

Een en ander noopt ons tot het stellen van onderstaande vragen :

  1. Bent u het met de LST eens dat de sfeerloze EL Umbrella feestverlichting dit jaar niet meer geplaatst zou moeten worden? Zo ja, gaat u dan ook de ondernemers niet laten opdraaien voor de kosten van deze wanprestatie.
  2. Neemt u als College verantwoordelijkheid m.b.t. de lampenkappen en gaat uzelf de komende jaren de kapotte lampenkappen vervangen? Zo nee, gaat u dan ook de ondernemers niet laten opdraaien voor de kosten van deze wanprestatie.

Hans Smolders, Peter van den Hoven, Patrick v/d Wijgert, Arjen Roos, Harrie de Swart

 

 


4 september 2008

 


6 september 2008

 


15 november 2008

 

 

Webhosting & Design door Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2016