Tilburg, 15 juli 2003

"De waan van de dag door Hans Smolders"

Aan alle redacties e.a

Het is een schande hoe de bestuurders van Multinationals (rovers), de Politieke Elite, Bestuurders van de publieke sector ( GAK, gezondheidszorg, openbaar vervoer, nutsbedrijven, etc.), de burgers (belastingbetalers) in dit land op een zeer arrogante manier voor de gek houden, en daarbij met een zeer grote minachting zich onaantastbaar wanen. En daarom hoop ik dat U het als Uw taak ziet, om dit toch nog meer onder de aandacht te brengen, want ik denk dat de mensen in dit land daar recht op hebben.

Als ik nu gisteren weer eens zie dat Paul Rosenmöller, Hans Dijkstal, en Hans de Boer gaan helpen om allochtonen vrouwen te helpen te integreren, wat op zich een goede zaak is, zeg ik meteen dat de eerste twee daar al minimaal 12 jaar de tijd voor hebben gehad met miljarden euro's en dat Hans de Boer nu hij voor zichzelf begint vette rekeningen mag gaan sturen voor bewezen politieke diensten, welke zeker niet ten goede kwamen van het MKB. Als ondernemer zou je ook niet met deze politici willen werken. Dus let de komende jaren maar op Hans de Boer zijn declaraties. Het zijn juist deze mensen die onder leiding van Wim Kok die arme allochtonen in de oude wijken vd grote steden gedonderd hebben met een uitkering, en er vervolgens decennia lang niet meer naar omgekeken hebben. Dat noem ik de tweedeling creëren die ze Pim Fortuyn in zijn schoenen wilden schuiven. Walgelijk!!

Ik ben zeer verbaasd dat de prestaties van Wim Kok van de afgelopen 12 jaar nog nooit eens een keer eerlijk en openlijk, maar toch kritisch door de media onder de loep zijn genomen. Met de 10-tallen miljarden belastingmeevallers die te besteden waren tijdens 2-kabinetten Kok is de gehele publieke sector een groot drama geworden, en zullen we hiervan de komende jaren nog ernstigere gevolgen van gaan ondervinden dan nu al het geval is.

Hoe is het mogelijk dat de ene na de andere fraude toch boven water komt terwijl een van de weinige talenten waarover Wim Kok beschikte, het onder het grote tapijt vegen van fraudes of problemen zijn. Maar het tapijt was zo bol komen te staan dat er wel iets onderuit moest komen. Sebrenica na zovele jaren en met vele leugens, Bouwfraude staat bol van de leugens en gaat om zeer veel belastinggeld. ESF-fraude, Betuwelijndrama, HBO-fraude, etc.etc. En er is zeer veel wat we nog niet weten en daarom was Pim ook een hele grote bedreiging.

Maar hoe is het in godsnaam mogelijk dat de vakbondsman en socialist er mee wegkomt dat hij na even snel voor de verkiezingen op een laffe manier het kabinet laat vallen en vervolgens als commissaris van de ene na de andere multinational kruipt, waar de bestuurders en commissarissen deze bedrijven aan het leegroven zijn, terwijl deze bedrijven op de rand van de afgrond staan.

Toen dit gebeurde is voor mij de gehele puzzel op zijn plaats gekomen. Als Pim Fortuyn niet was opgekomen was Ad Melkert Minister President geworden en was het plan van Wim Kok geslaagd om van achter de schermen via de gekloonde Ad Melkert toch zijn gehele macht uit te blijven oefenen voor:

De belangrijkste Multinationals
Het Koninklijk huis
Brussel

Onze vakbondsman was blind van macht geworden en dacht met de gekloonde Ad Melkert (KROONPRINS) weg te komen, voor dat ik nog een schakel vergeet noem ik die nu maar even en dat is Dick Benschop die nu door the Godfather Kok bij Shell binnen is gehaald waar hij anders nooit op eigen kracht was binnen gekomen. Zo werkt dat bij de maffia ook als het fout gaat dan zorg je goed voor de mensen die te veel weten zodat ze niet uit de school klappen, dit geld ook voor Ad Melkert bij de wereldbank. Het bewijs hiervoor is Rob van Gijzel die als enigste binnen de PvdA-fractie de bouwfraude naar buiten bracht en door de Nederlandse Ali-Chemikali Ad Melkert werd geëlimineerd.

Als kamerlid van de PvdA ben je gewoon stemvee voor de Elite en weet je te weinig van de machtsspelletjes die hen zouden kunnen schaden. Maar waarom heeft Wim Kok dan een groot aanzien in het buitenland, nou als je de grote leiders uit de wereld alsmaar naar hun mond praat en niet voor de belangen van je eigen land (belastingbetaler) opkomt en zodoende miljarden euro's (belastinggeld) verkwanselt per jaar in ruil voor erbij te mogen horen, zullen deze sluwe wereldleiders hun Wim wel openlijk een veer in zijn reet willen steken zolang als hij maar de belangen van deze sluwe wereldleiders steunt met belastinggeld van zijn oude vakbondsleden ( de Nederlandse burger dus).

Toen Pim Fortuyn opkwam en haarfijn de diagnose stelde over wat 2 kabinetten Kok in dit land hadden aangericht (de Puinhopen van Paars), raakte Wim Kok in paniek en zag zijn kaarthuis al in elkaar storten, in het zicht van de finish. Wim Kok heeft toen een achterbakse haatcampagne tegen Pim Fortuyn gestart door zijn kaarthuisnetwerk van de elite, zowel nationaal als internationaal in te schakelen. Zo kon het dus gebeuren dat Pim Fortuyn wereldwijd binnen enkele weken werd afgeschilderd als een idioot en een gevaarlijk racist en werd zelfs de tweede wereldoorlog erbij gesleept,daarmee vergeleken valt de opmerking van Berlusconi geheel in het niet, en zouden nog vele Elite excuses moeten maken aan de nabestaande van Pim Fortuyn.

Als Pim Fortuyn 6 Mei niet was vermoord, stond 7 Mei alweer een Elite met een hakbijl klaar. Want uit het kaarthuis-netwerk van Wim K. zou op 7 Mei TONY BLAIR in Rotterdam op een PvdA-bijeenkomst komen, samen met vriend Wim K. en Kampbeul Ad M. zo vlak voor de verkiezingen van 15 Mei. En dan nog zeggen dat er geen haatcampagne gevoerd is onder leiding van Wim K. ?? Tony Blair de man die samen met George Bush over Oorlog of Vrede in de wereld gaat!!!! Als die 1 week voor de verkiezingen naar een ons landje komt dan gaat het ergens over!!!!! En dit was al maanden aan de gang en zou doorgaan totdat Pim was uitgeschakeld, ware het niet door Volkert dan was er wel een andere gek geactiveerd, op een andere datum!

Pim heeft dikwijls aangegeven dat het zo gevaarlijk is als de invloedrijkste Politici iemand afschilderen als ; racist, of als zou Pim mensen met kanker laten stikken, een haatzaaier, de zwakkere in de samenleving het slachtoffer zouden worden van Pim, of een vergelijk trekken met de 2e wereld oorlog, etc,etc, Pim heeft expliciet op tv emotioneel gesmeekt aan Wim K. om te stoppen met die haatcampagne want U bent de Minister-President van alle Nederlanders dus ook van mij.

Toen dat niet hielp heeft hij bij Robert Jenssen puur uit angst gezegd dat als er een aanslag op mij word gepleegd kun je niet zeggen dat je er niet verantwoordelijk voor bent, want je hebt wel het klimaat ervoor geschapen. Ik ben ervan overtuigt dat als die haatcampagne niet was gevoerd Volkert van der Graaf niet geactiveerd was geweest, en ook als er beveiliging op 6 Mei was geweest had hij niet toegeslagen.

Het is toch van de gekke dat toen de commissie vd Haak mij ondervroeg dat ze niet wilde ingaan op het zogenaamd demoniseren, terwijl dat de grootste bedreiging was voor Pim Fortuyn en hij dat bij leven ook zelf aangaf. Dus gewoon weer een doofpotcommissie waar het 3e paarse kabinet met nog veel boter op hun hoofd al tot 3x toe het debat over deze doofpotcommissie heeft uitgesteld. Ik maak me over dat debat trouwens verder geen illusie.

Ik hoop dat U als journalisten de moed zult hebben om aan dit soort volksverlakkerij een halt toe te roepen.

Groetjes en tot ziens,

Hans Smolders.
"De zogenaamde chauffeur, maar eigenlijk was ik een bezorgde burger zoals Pim dat ook was".


| home | media-tv | kranten | foto's | ijshockey | links | contact | burgerprogramma | kieslijst 2018 |
| poster | verkiezingskrant | flyers | campagnevideo's | verkiezingsfoto's | raadsleden | fragmenten raadszaal |

Webhosting & Design door Vermelis Image Presentations / Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2006