verkiezingsprogramma    Geluidsfragmenten Raadszaal    interesante links


CURRICULUM VITAE  

 

 
 Functie
 

PERSONALIA
 
Naam: A.C.M.M van Gorp Adam
Voornaam: Adrienne
Woonplaats: Tilburg
Telefoon:  
Email:  
Geboortedatum: 17 april 1975
Burgerlijke staat: Gehuwd
Kinderen: 2 kinderen

 
 
      

OPLEIDINGEN

- Veehouderij en specialisatie paardenhouderij

WERKERVARING

- ICT administratief marketing medewerkster
- Junior consultant in een Business software
 

VAARDIGHEDEN

Aantal jaren geleden heb ik ook in de waterschap Brabantse Delta gezeten West-Brabant Waterbreed / Gecombineerd met Ons Water heb ik mee gedaan met de verkiezingen als nummer 5 op de lijst helaas door privé omstandigheden kon ik er niet meer voor de volle 100% voor gaan en heb ik de waterschap bedankt. Dit waren mijn belangrijke punten:
• Waterschap is een belangrijk gegeven. Zonder goede waterbeheersing raakt ons Brabantse landschap uit balans, wat ten koste gaat van boeren, burgers, buitenlui en natuur.
• Betere aanpak om botulisme tegen te gaan in de beekjes van Reeshof, Den Blaak en in andere steden of dorpen.
• Sloot randen/bermen moeten beter bij gehouden worden, de uitheemse planten moeten uitgeroeid worden, vaak zijn dit zeer giftige planten voor mens en dier voorbeelden: Jacobskruid, Berenklauw, Hondsdraf.
MOTIVATIE

Ik ben 42 jaar geboren in Tilburg , al 22 jaar getrouwd met John van Gorp en samen hebben wij twee kinderen. Afgestudeerd met een mooi resultaat op het vakgebied Veehouderij en specialisatie paardenhouderij. Veel kennis opgedaan op het vak gebied van de landbouw en paardenwereld.

Hobby`s:
Al 17 jaar geef ik met zeer veel passie Turnlessen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 17 jaar recreatie niveau tot en met wedstrijd niveau binnen een zeer bekende Gymnastiekvereniging in Tilburg en veel verschillende locaties binnen Tilburg. Bij veel gemeentelijke gymzalen kom ik geregeld. Gebruik veel mijn ogen en mijn oren. Doordat ik dat doe, zie ik dat er veel meer verbetert kan en moet worden binnen de gemeentelijke sporthallen. Maar ook waar onze sport talenten uit Tilburg met hun ouders tegen aan lopen, omdat wij in Tilburg niet de nodige faciliteiten hebben om deze jongeren naar de top te laten klimmen is een groot aandachtspunt of financiŽle middelen voor ouders met een talentvol kind . Maar ook luister en praat ik met veel kinderen en ouders waardoor ik inmiddels een schat aan informatie bij me draag op het gebied van ontwikkeling van de jeugd en gedrag problematiek bij de jeugd enz.
Mijn andere hobby`s zijn paardrijden ook in wedstrijd verband en zo blijf ik nog betrokken in deze tak van sport. Assisteren van Juryleden ( schrijver) doe ik geregeld.
Nog een hobby is snooker. Sinds een jaar weer actief na 22 jaar niet meer te hebben gesnookerd eigenlijk door het Kika toernooi waar ik aan mee heb gedaan om het zoontje van onze vrienden te steunen die een zeer zware vorm van kanker heeft deelname geld ging naar het Kika fonds. Doordat toernooi Hadden bestuursleden van de KNBB mij gevraagd om met het NK mee te gaan doen. Na het NK ook al gevraagd voor het Nationale dames team bizar jaar.
terug naar KieslijstWebhosting & Design door Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2018